Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Un antrenor din Superliga ar putea fi demis în această etapă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21323799/2/superliga.jpg

Primul meci al zilei în Superligă este între FC Voluntari şi Poli Iaşi. Partida este în direct, de la 14:30, pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ilfovenii au fost implicaţi, în debutul de campionat, în multe partide spectaculoase. Golaverajul echipei este 14-21, după doar nouă etape. O medie de aproape 4 goluri pe meci!

Cei de la GSP.ro scriu că Ilie Poenaru ar putea fi demis de pe banca ilfovenilor după acest meci. Conducerea a vrut de mai multe zile să facă acest lucru, dar nu a găsit înlocuitor.

Viitorul lui Poenaru depinde de rezultatul cu trupa lui Leo Grozavu, o victorie fiind sinonimă cu prelungirea mandatului.

După 9 etape, FC Voluntari se află pe locul 10 cu 10 puncte acumulate.

Poli Iaşi are un început mai slab de sezon, Moldovenii au strâns doar 7 puncte, doar au cu un meci mai puţin disputat decât adversarii.

Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de 2 anii, în sezonul 2020/2021 din Superligă. Scorul a fost 1-0 în favoarea ilfovenilor.

La finalul acelei stagiuni, Poli Iaşi a retrogradat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele