Ultima oră
VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona
Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare” Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare”
VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida
Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat” Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat”
Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros” Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”
Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV

Un câine interzis în Anglia, "titular" în casa lui David Raya

Arsenal Publicat de Tudor Moisa pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21504875/1/0-main-pics-arsenal-goalkeeper-david-raya-training-banned-xl-bully-dog-to-be-security-for-house.jpg

Cotidianul britanic The Sun dezvăluie că portarul spaniol al echipei Arsenal, David Raya, îşi dresează câinele - rasa XL Bully interzis în mod normal în Anglia - pentru a-şi proteja locuinţa, în condiţiile în care spargerile de locuinţe care îi vizează pe fotbalişti sunt în creştere.

Cotidianul britanic The Sun relatează că jucătorul spaniol şi soţia sa, Tatiana, deţin un câine pe nume Goku, în vârstă de un an şi un American Bully XL, o rasă interzisă în Anglia şi Ţara Galilor de la începutul lunii noiembrie 2023 din cauza atacurilor care au dus la moartea mai multor persoane.

Din 31 decembrie, este chiar ilegal să ieşi în public cu un Bully XL fără lesă sau botniţă.

Cu toate acestea, portarul în vârstă de 28 de ani are un certificat de scutire, iar câinele trăieşte într-o cuşcă securizată, după cum relatează cotidianul. Mai mult, Goku este antrenat de experţi de la o companie numită Elite Protection Dogs, care există de 35 de ani, pentru a-şi îndeplini sarcina de a asigura securitatea locuinţei.

The Sun a citat un purtător de cuvânt al companiei, care a declarat că "deşi toată lumea este îngrijorată de XL Bullies, David Raya este un proprietar responsabil şi are un angajament pe termen lung faţă de noi".

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele