Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Un copil de 12 ani, arestat pentru un mesaj trimis unui jucător din Premier League!

Premier League Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19418963/2/ww.jpg


Fotbalistul echipei Crystal Palace, Wilfried Zaha, a fost ţinta ameninţărilor şi insultelor rasiste în social media, el prezentând pe Twitter mesajele primite.

UPDATE: Poliţia a găsit autorul mesajului făcut public de Zaha. Din păcate, este vorba despre un copil de doar 12 ani: “Am fost alertaţi cu privire la o serie de mesaje rasiste trimise unui fotbalist şi după ce am cercetat am arestat un băiat. Băiatul de 12 ani din Solihull este în custodie”, este mesajul poliţiei.

“Ar fi bine să nu înscrii mâine. Altfel voi veni la casa ta îmbrăcat ca o fantomă”, este unul dintre mesaje. Jucătorul a primit şi o imagine cu Ku Klux Klan.

Zaha este titular, duminică, în meciul din deplasare cu Aston Villa, din Premier League.
 
Crystal Palace a anunţat că Premier League a deschis o anchetă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele