adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Un fost internaţional francez, plasat în detenţie provizorie după ce şi-a lăsat copiii singuri acasă şi a plecat în oraş

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21046539/1/rugby.jpg

În noaptea de 4-5 martie, un locuitor din Boulogne-Bilancourt (Hauts-De-Seine) a alertat poliţia în jurul orei 3 dimineaţa, după ce a găsit rătăcind pe străzi un băieţel de 7 ani şi pe sora lui de 3 ani.

Cei doi copii, în pijamale şi şosete, îşi căutau tatăl: rugbistul Djibril Camara, selectat de 4 ori în echipa Franţei, informează lequipe.fr.

Fostul jucător al Stade Français a fost plasat în detenţie provizorie şi audiat în legătură cu  „sustragerea unui părinte de la obligaţiile legale pe punctul de a compromite siguranţa, sănătatea, moralitatea sau educaţia copilului minor”.

​​Djibril Camara a explicat că se pregătea să iasă în oraş şi a contactat o bonă pentru a sta cu copiii. El ar fi părăsit casa înainte de sosirea bonei, deoarece nu dorea ca aceasta să se intersecteze cu femeia cu care el ieşea în oraş

Deocamdată nu se ştie dacă bona a venit sau nu la casa lui. Fetiţa, îngrijorată, şi-ar fi trezit fratele pentru a pleca în căutarea tatălui lor care nu mai era în casă.

Camara a fost găsit şi dus la comisariatul de poliţie, iar copiii, avuţi cu două femei diferite, au fost luaţi de mamele lor.

Djibril Camara riscă până la doi ani de închisoare şi o amendă de 30.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele