Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Un fost jucător de la Voluntari, în vizorul mai multor cluburi importante din Europa

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20994430/1/laidouni.jpg

Mijlocaşul Aissa Laidouni, fostul jucător al echipei FC Voluntari, se află pe lista de transferuri a mai multor cluburi importante din Europa, scrie site-ul footmercato.

Laidouni (26 de ani) joacă acum la Ferencvaros Budapesta, în Ungaria, iar după meciurile disputate alături de echipa naţională a Tunisiei la Cupa Mondială din Qatar 2022, mijlocaşul african a ajuns pe lista de achiziţii a mai multor cluburi europene.

Sampdoria Genoa a făcut iniţial o ofertă pentru un împrumut până la finalul sezonului 2022-2023, dar Ferencvaros refuză orice variantă de împrumut, clubul maghiar fiind interesat doar de vânzarea fotbalistului. Astfel, potrivit site-ului sampnews24.com, Sampdoria a făcut o ofertă oficială de 4,1 milioane de euro pentru Laidouni.

În cursa pentru jucătorul tunisian s-a încris şi Cremonese, iar footmercato.net susţine că celor două echipe italiene li s-au mai alăturat Espanyol Barcelona (Spania), Union Berlin şi VfB Stuttgart (Germania), Olympique Lyon şi Toulouse (Franţa), Brentford (Anglia), dar şi Lokomotiv Moscova (Rusia).

La Cupa Mondială din Qatar, Aissa Laidouni a fost titular în toate cele trei meciuri disputate de echipa naţională a Tunisiei în cadrul grupei D.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele