Ultima oră
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sespi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sespi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi

Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20398389/1/sheriff-tiraspol.jpg

Sheriff Tiraspol continuă să scrie istorie în Champions League. Campioana Moldovei s-a calificat în premieră în grupe, ba mai mult, miercuri a reuşit să se impună, cu 2-0, pe teren propriu, în faţa celor de la Sahtior Doneţk.

Ţara vecină este reprezentată în Casa Liga 1 de câţiva jucători, unul din ei este Vadim Raţă, om de bază la FC Voluntari. Acesta a dezvăluit că cei de la Sheriff sunt cu mult peste toate formaţiile din România, dar surprinzător, salariile sunt sub ce oferă cele mai importante echipe din ţara noastră.

”Şerif este peste toate echipele din România, au bătut şi pe Steaua Roşie, şi pe Dinamo Zagreb, cu care, din păcate, CFR s-a încurcat. Au jucători de calitate, dar şi dorinţa de a face performanţă.

Nu s-a investit atât de mult, dar salariile sunt sub FCSB, CFR şi Craiova.

Au vrut, au mers încet-încet spre visul lor, au avut răbdare şi au reuşit”,
a explicat fotbalistul ilfovenilor, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt