Ultima oră
Daniel Opriţa, uluit după ce Steaua a anunţat că renunţă la 16 jucători: ”Mai avem cinci fotbalişti!”

Daniel Opriţa, uluit după ce Steaua a anunţat că renunţă la 16 jucători: ”Mai avem cinci fotbalişti!”
Farul, pe urmele lui Bogdan Vătăjelu! Fundaşul nu va continua la U. Craiova şi Gică Hagi îl vrea Farul, pe urmele lui Bogdan Vătăjelu! Fundaşul nu va continua la U. Craiova şi Gică Hagi îl vrea
Arina Sabalenka, în semifinale la Roland Garros după victoria cu Elina Svitolina. Ucraineanca a refuzat să-i strângă mâna sportivei din Belarus Arina Sabalenka, în semifinale la Roland Garros după victoria cu Elina Svitolina. Ucraineanca a refuzat să-i strângă mâna sportivei din Belarus
Steaua l-a transferat pe Robert Viiber, jucător din naţionala Estoniei de volei Steaua l-a transferat pe Robert Viiber, jucător din naţionala Estoniei de volei
Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham

Un important om de afaceri, dispus să investească la Dinamo. ”Răspunsul meu este da! Sunt hotărât”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21070623/1/dinamo.jpg

Omul de afaceri Claudiu Florică este decis să investească la Dinamo, la scurt timp după ce pachetul majoritar de acţiuni al formaţiei din Liga 2 a fost preluat de compania Red&White.

Florică a explicat că va ajuta cu bani, în momentul care se va stabili planul de reorganizare.

”Răspunsul meu este da! Sunt hotărât. E important ce se întâmplă şi cu planul de reorganizare propus, de votul care urmează, însă nu cred că pot fi probleme. Spun asta pentru că eu consider că, fără validarea acestui plan, lucrurile nu pot merge înainte pentru Dinamo”, a spus Florică, pentru cei de la ProSport.

Mai este un om de afaceri interesat

Este vorba despre Gheorghe Manole (70 de ani), fondatorul Eximprod cunoscut pentru activitatea sa în domeniul energiei regenerabile (eoliene, fotovoltaice).

Manole ar fi vrut să investească la Dinamo acum doi ani

După ce acţiunile majoritare la Dinamo au fost preluate prin intermediul Red&White de către Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, cei doi s-au apucat să caute alţi investitori care să li se alăture. Printre ei se numără şi Gheorghe Manole, cu care a luat legătura Nicolescu.

Manole se declară suporter al ”câinilor” de 55 de ani şi a recunoscut că îi place şi crede în ideea de a investi la Dinamo. El va oferi un răspuns definitiv într-o săptămână şi a dezvăluit că s-ar fi implicat acum doi ani, însă nu a fost solicitat.

”Am discutat cu Andrei Nicolescu. Îmi place ideea de a investi la Dinamo, cred în ea, trebuie să îmi pice şi bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem (n.r. - Eximprod), proiecte în care suntem implicaţi, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm. 

Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă. L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână şi o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo şi, mai nou, îmi cultiv şi nepotul în acest sens. 

Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aş fi putut să investesc de acum doi ani, m-aş fi implicat cu siguranţă de atunci, însă nu am fost solicitat”, a declarat Gheorghe Manole, conform ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele