Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Un joc foarte slab de partea noastră”. Liviu Ciobotariu, dezazmăgit de jucătorii săi

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20671126/1/academica-clinceni-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-14-12-2021-1.jpg

FCSB şi-a îndeplinit misiunea în faţa lui FC Voluntari, a învins cu 4-0, în direct la Look Sport+, şi s-a apropiat la cinci puncte de campioana CFR Cluj. Olaru, Stoica şi Tănase au marcat golurile unui succes clar pentru echipa lui Toni Petrea.

Antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu s-a declarat extrem de dezamăgit de jocul elevilor săi şi a precizat că au fost numeroase greşeli ce au făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie de patru goluri.

"Un joc foarte slab de partea noastră, am făcut foarte multe greşeli, am început practic de la 0-1. Rar primim goluri pe contraatac. La fel, al doilea gol, o greşeală de poziţionare, bine, încă o dată, am făcut multe greşeli.

Îmi asum acest rezultat. Atât eu am făcut greşeli, cât şi jucătorii mei. Este un duş rece pentru noi. N-am primit de când sunt eu la echipă patru goluri într-un joc, astăzi a fost o zi neagră pentru noi şi am făcut foarte multe greşeli.

N-ar trebui să apară aceasta automulţumire, veneam după două jocuri pozitive, trebuia să avem un moral bun. Trebuia să avem o altă atitudine şi exprimare în joc. Am făcut act de prezenţă, trebuie să recunoaştem. Nu a fost ceea ce ne-am dorit noi",
a explicat fostul internaţional, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele