Ultima oră
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

Un jucător cheie de la FCSB, plasat în izolare. A fost testat şi se aşteaptă rezultatul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20434389/1/fcsb.jpg

Focarul de COVID-19 de la FCSB s-a extins, dar meciul cu Farul, de etapa viitoare, nu pare în pericol. Conform Fanatik.ro, un nou fotbalist al vicecampioanei a fost testat pozitiv, însă veştile bune vin dinspre Constantin Budescu şi Adrian Şut, care au şanse mari să joace etapa următoare.

După ce a jucat în 13 oameni meciul cu CS Mioveni, FCSB a anunţat, prin vocea lui Mihai Stoica, faptul că un nou caz de COVID-19 e sinonim cu amânarea partidei cu Farul lui Hagi. Potrivit Fanatik.ro, la testarea de duminică s-a înregistrat un alt test pozitiv, situaţie în care FCSB a rămas cu 12 fotbalişti, insuficient pentru a se prezenta la meci.

Jurnaliştii de la DigiSport scriu că noul jucător al celor de la FCSB care a intrat în izolare este Octavian Popescu. Tânărul mijlocaş a fost testat şi se aşteaptă rezultatul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele