Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Un jucător de la Chindia vrea să se transfere la Universitatea Craiova. ”Ar fi ceva ideal pentru cariera mea”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20526999/1/celea.jpg

Propunere surprinzătoare pentru cei de la Universitatea Craiova. Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Chindia Târgovişte, fundaşul Daniel Celea (26 de ani) a dezvăluit că şi-ar dori un transfer în Bănie.

„Pentru mine a fost un an foarte bun 2021. După o perioadă mai nereuşită în Polonia, am profitat de oportunitatea de a veni în România şi am jucat aproape meci de meci, mi-am câştigat un nume la nivelul primei ligi. Dorinţa mea cea mare este să joc pentru Universitatea Craiova, pentru că visul copilăriei mele a fost să joc pe „Ion Oblemenco”. Sper ca în viitorul apropiat să se întâmple acest lucru.

Eu am încredere în mine şi sunt convins că, dacă voi fi sănătos şi voi juca, mi se va îndeplini acest vis, de a juca la Universitatea Craiova. Îmi doresc să fac un pas înainte, să mă lupt pentru titlu, să mă bat pentru trofee.

Am avut în vară o ofertă de la Rapid, dar mi-am dorit să am continuitate şi am rămas la Chindia. Mai sunt interese pentru mine, sunt impresari care mă sună, zvonuri multe, vreau să fac un pas înainte. Eu mai am şase luni de contract şi voi vedea unde voi merge. Îmi doresc să rămân în Oltenia şi voi refuza orice altă ofertă, indiferent că ar fi din Bucureşti, dacă voi avea ocazia să vin aici. Orice jucător se gândeşte şi la echipa naţională, dar este destul de greu ca de la Chindia să fac pasul la naţională. Un transfer la Universitatea Craiova şi o convocare la naţională ar fi ceva ideal pentru cariera mea”,
a declarat Celea, pentru Oltenia TV.

  • Fundaşul central a jucat în carieră la: ACSO Filiaşi, Sporting Roşiori, Pandurii, UTA, CS Mioveni şi Sepsi. De asemenea are în CV şi o echipă din afară, este vorba despre polonezii de la LKS Lodz.

De ce depind transferurile la U. Craiova în această iarnă? Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru vor mai întâi să rezilieze câteva contracte

Universitatea Craiova nu mai are şanse prea mari la titlu în Casa Liga 1, deşi nu s-a terminat nici sezonul regular. În ciuda acestui aspect, oltenii sunt pregătiţi să facă teansferuri de efect în această pauză de iarnă. După ce s-a aflat că îl vrea pe David Miculescu, de la UTA, formaţia din Bănie intenţionează să aducă un fost fotbalist care a îmbrăcat tricoul alb-albastru.

Ivan Martic, apărător de bandă dreaptă, în vârstă de 31 de ani, s-ar putea întoarce în Bănie după experienţa din perioada august 2017 - aprilie 2020. Potrivit ProSport, aceste transferuri, veniri, depind de plecările numeroase programate de Universitatea Craiova, pe listă fiind Antoine Conte, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Căpăţână, Alexandru Mateiu sau Mihai Bălaşa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri