Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

Un jucător de la Universitatea Craiova, incert pentru duelul cu CFR Cluj. S-a accidentat la naţională!

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21078066/1/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-19-02-2023.jpg

Emil Săndoi are bătăi de cap înainte de derby-ul cu CFR Cluj, transmis în direct de Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:00.

Fundaşul central Gjoko Zajkov (28 de ani) a suferit o accidentare la echipa naţională, informează cei de la Fanatik. Stoperul a debutat la olteni chiar contra lui CFR Cluj, într-un meci câştigat de Universitatea Craiova, cu 2-0.

Zajkov a evoluat pentru naţionala Macedoniei de Nord în victoria cu Malta, scor 2-1, în cadrul preliminariilor EURO 2024. Acesta a suferit o comoţie, în minutul 90+2, după o ciocnire cu portarul.

El nu se află în lot pentru meciul celor din Macedonia de Nord pentru amicalul cu Insulele Feroe, însă există şanse să fie recuperat pentru derby-ul din Superliga.

”Zajkov a fost ameţit şi a fost transportat la spital”, a explicat Blagoja Milevski, selecţionerul macedonenilor, după partida cu Malta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri