Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Un militant pro-palestinian a pătruns pe teren şi a întrerupt finala Cupei Mondiale de Crichet

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21391313/1/pal.jpg

Un militant pro-palestinian a întrerupt pentru scurt timp finala Cupei Mondiale de crichet în India, duminică, el reuşind să se strecoare pe teren şi să-l îmbrăţişeze pe superstarul indian Virat Kohli, relatează AFP.

Purtând o mască în culorile steagului palestinian şi un tricou cu sloganul "Stop bombardării Palestinei", tânărul activist a intrat în fugă pe terenul giganticului stadion de 132.000 de locuri din Ahmedabad.

El a fost escortat în afara terenului de ofiţerii de securitate, iar meciul dintre India şi Australia a fost reluat rapid.

Războiul dintre Israel şi Hamas, declanşat de atacul sângeros al mişcării islamiste palestiniene pe teritoriul israelian la 7 octombrie, a intrat duminică în cea de-a 44-a zi. Potrivit ultimelor cifre ale guvernului Hamas, 12.300 de palestinieni au fost ucişi în bombardamentele israeliene asupra Fâşiei Gaza de la începutul războiului, dintre care peste 5.000 de copii şi 3.300 de femei. Atacul Hamas s-a soldat cu 1.200 de morţi, majoritatea civili ucişi la 7 octombrie, potrivit autorităţilor israeliene.

India, care susţine de mult timp crearea unui stat palestinian independent, a condamnat atacurile Hamas şi a trimis în Egipt ajutoare pentru civilii palestinieni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele