Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Un monopost Ferrari de Formula 1, pilotat de Michael Schumacher, vândut la licitaţie pentru suma record de 13,2 milioane de dolari

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20914956/1/sch.jpg

Un emblematic monopost Ferrari de Formula 1 condus de legendarul pilot german Michael Schumacher în 2003 a fost vândut la licitaţie, miercuri, la Geneva pentru o sumă record de 13 milioane de franci elveţieni (13,2 milioane de dolari).

Monopostul F2003-GA 229 cu care Michael Schumacher a câştigat numeroase curse în timpul sezonului 2003, a înregistrat „ un preţ record pentru o Formula 1 a epocii moderne”, a anunţat casa de licitaţie Sotheby's.

Acesta este aproape dublu faţă de recordul de 7,5 milioane de dolari deţinut de o altă maşină Ferrari condus tot de campionu german, în timpul sezonului 2001 de Formula 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele