Ultima oră
Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS
După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian
Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni” Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni”
Gigi Becali s-a săturat şi a distrus doi titulari de la FCSB, după eşecul cu Oţelul: ”Ăla, săracul, mort!”
Gigi Becali s-a săturat şi a distrus doi titulari de la FCSB, după eşecul cu Oţelul: ”Ăla, săracul, mort!”
Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru” Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună

Un monopost Ferrari de Formula 1, pilotat de Michael Schumacher, vândut la licitaţie pentru suma record de 13,2 milioane de dolari

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20914956/1/sch.jpg

Un emblematic monopost Ferrari de Formula 1 condus de legendarul pilot german Michael Schumacher în 2003 a fost vândut la licitaţie, miercuri, la Geneva pentru o sumă record de 13 milioane de franci elveţieni (13,2 milioane de dolari).

Monopostul F2003-GA 229 cu care Michael Schumacher a câştigat numeroase curse în timpul sezonului 2003, a înregistrat „ un preţ record pentru o Formula 1 a epocii moderne”, a anunţat casa de licitaţie Sotheby's.

Acesta este aproape dublu faţă de recordul de 7,5 milioane de dolari deţinut de o altă maşină Ferrari condus tot de campionu german, în timpul sezonului 2001 de Formula 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele