Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Un nou El Clasico pentru Marcelo? Ferland Mendy s-a accidentat şi ratează Real Madrid - Barcelona

Real Madrid Publicat pe 16 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20639925/1/profimedia-0667714312.jpg

Fundaşul stânga al echipei Real Madrid Ferland Mendy, accidentat la piciorul stâng, va fi indisponibil între 10 şi 15 zile şi va rata El Clasico de duminică seară.

Internaţionalul francez s-a accidentat la meciul cu Mallorca, de luni seară, când a fost înlocuit de Marcelo în minutul 79. El nu va putea juca în meciul orgoliilor din campionatul Spaniei contra Barcelonei.

Această accidentare compromite şansele de revenire în echipa Franţei pentru meciurile amicale cu Coasta de Fildeş şi Africa de Sud din 25 şi 29 martie.

Un gol şi două pase decisive a reuşit Ferland Mendy pentru Real Madrid în toate meciurile oficiale din acest sezon, 26 la număr. Marcelo, potenţialul său înlocuitor în El Clasico, a jucat de 14 ori, trecându-şi în cont un assist. 

Real Madrid - Barcelona, din etapa a 29-a a La Liga, se va disputa duminică, de la ora 22:00. El Clasico este transmis în direct de către Look Sport+, Look 4K, PrimaPlay.ro, iar site-ul www.looksport.ro va reda în regim live video cele mai importante faze ale meciului. 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele