Ultima oră
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”

Un nou FCSB – CSA Steaua? CS Dinamo a vrut să fuzioneze cu FC Dinamo

Dinamo Publicat pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20753680/1/cs-mioveni-dinamo-bucuresti-play-out-liga-1-casa-pariurilor-15-04-2022.jpg

Ionuţ Popa, preşedintele CS Dinamo, echipă promovată recent în Liga a 3-a, a declarat că l-a contactat pe administratorul judiciar al proaspăt divizionarei secunde FC Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, pentru a crea un nou proiect, cu cele două entităţi unite, care să reprezinte întreaga suflare a ”câinilor roşii”.

Din nefericire, însă, dialogul nu a condus la un numitor comun, astfel că Popa a avertizat că echipa Ministerului de Interne a fost de bună credinţă şi că rămâne de văzut cum se va descurca FC Dinamo cu datoriile cumulate.

”Suporterii n-au nicio vină, nu mi se pare corect să implicăm suporterii lui Dinamo. Nu ştiu ce se va întâmpla, l-am contactat pe domnul Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo, dar nu am ajuns la un numitor comun. 

Vedem ce o să fie pe viitor. Noi am fost de bună credinţă. Vom vedea ce vor face cu acele datorii.”, a spus Ionuţ Popa, la Digi Sport. 

Oficialul CS Dinamo a mai precizat că singurul scop pentru care a fost înfiinţată echipa este de a le oferi continuitate jucătorilor de la Academie, nu pentru a accede în Liga 1.

”Am spus foarte clar că înfiinţăm această echipă doar pentru a avea continuitate şi pentru academia de fotbal pe care am înfiinţat-o, să dăm ocazia jucătorilor de la U19 şi U17 să aibă unde să evolueze. Din punct de vedere sportiv, ăsta a fost targetul. 

Între timp, au apărut nişte probleme financiare la echipa care este acum în Liga 2 şi toate lumea consideră un mare thriller că am înfiinţat această echipă. Vreţi să o desfiinţăm? O desfiinţăm mâine, dacă opinia publică consideră că este o problemă că am înfiinţat o echipă doar pentru continuitate. Noi suntem total detaşaţi de echipa care a retrogradat acum în Liga 2. 

De unde ştiţi că am folosit bani publici? Noi suntem subvenţionaţi de la bugetul de stat în parte, iar o parte sunt venituri proprii. Noi producem venituri din academia de fotbal, tenis, baschet, din bilete, sponsori. Aceşti bani îi distribuim către sporturi. Nu ne permite legislaţia să aducem fotbalul acolo unde a fost.”, a mai spus Popa, conform sursei citate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele