Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Un nou obstacol pentru Radu Drăguşin? Spurs e gata să pună 50.000.000 de euro pe masă pentru un fundaş

Stranieri Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21524598/1/profimedia-0855557920-1.jpg

Radu Drăguşin a jucat al patrule meci pentru Tottenham, de când s-a transferat în acestă iarnă de la Genoa, dar de acestă dată a fost pe teren aproape o repriză întreagă. Fundaşul a avut o prestaţie solidă în faţa lui Aston Villa şi a fost lăudat de fanii echipei londoneze.

Spurs e pregătită să plătească 50 de milioane de euro pentru un nou fundaş

Radu Drăguşin îi are ca şi concurenţi pentru postul de titular în apărarea londonezilor pe Micky van de Ven (22 de ani), Cristian Romero (25 de ani) şi Ben Davies (30 de ani). 

Potrivit celor de la de la Fichajes, Tottenham l-a luat în vizor pe Willian Pacho, fundaşul central al celor de la Eintracht Frankfurt. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost adus de la Antwerp în vara anului trecut şi a reuşit să se impună rapid, devenind titular incontestabil în lotul "vulturilor".

Conform sursei citate, Spurs este gata să plătească suma de 50 de milioane de euro pentru a îl aduce în Premier League pe Willian Pacho. 

  • 24 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Willian Pacho, potrivit transfermarkt.com. 
  • 35 de partide a jucat fundaşul în acest sezon pentru Eintracht Frankfurt.

Radu Drăguşin, titular cu Fulham?

Tottenham o va întâlni în etapa viitoare pe Fulham, în deplasare, sâmbătă, de la 19:30. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Tehnicianul lui Spurs a anunţat că sunt şanse foarte mici ca Micky can de Ven să îşi revină până la meciul cu Fulham şi că va afla perioada pentru care va lipsi spre sfârşitul săptămânii. În contextul acestei accidentări, Radu Drăguşin are şanse mari să înceapă meciul în primul 11 al londonezilor.

"Aşteptăm să mai primim informaţii. E puţin probabil să joace în weekend, dar nu credem că este o problemă majoră. Probabil vom mai primi informaţii până la finalul săptămâni, însă e puţin probabil să joace contra lui Fulham. Sperăm să nu lipsească mult după pauza internaţională", a spus Ange Postecoglou, pentru Sky Sports.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele