Ultima oră
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”

Un nou puşti talentat la Barcelona! Jucătorul brazilian de 18 ani pe care catalanii au achitat o sumă impresionantă

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21226288/1/profimedia-0781265207.jpg

Barcelona a început să se mişte pe piaţa transferurilor şi s-a înţeles cu Vitor Roque, un puşti minune de 18 ani din Brazilia. Catalanii îi vor plăti lui Athletico Paranaense o sumă impresionantă în schimbul jucătorului.

Atacantul brazilian va fi o adiţie importantă pentru Barcelona, care s-a înţeles cu Athletico Paranaense pentru suma de transfer de 40 de milioane de euro, anunţă AS.com. Catalanii s-au înţeles şi cu jucătorul, dar va fi nevoie de plecarea a trei fotbalişti pentru ca puştiul să fie înregistrat la echipă.

Vitor Roque v-a semna pe cinci sezoane cu Barcelona, iar suma de transfer va fi plătită în trei rate. Brazilianul poate evolua pe poziţia de atacant, dar şi în benzi la nevoie. Controlul excelent al balonului, dar şi eficienţa în faţa porţii l-au convins pe Xavi să îl aducă la FC Barcelona.

  • 18 milioane de euro este cota lui Vitor Roque, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Atacantul de 18 ani a reuşit 10 goluri şi 5 pase decisive în 25 de meciuri jucate în acest sezon

Ilkay Gundogan, foarte aproape să semneze cu Barcelona 

Ilkay Gundogan s-a decis înaintea finalei de Champions League la ce echipă va juca din sezonul viitor. 

Finala UEFA Champions League cu Inter va reprezenta ultimul meci a lui Gundogan în tricoul lui Manchester City, care îi va părăsi pe ”cetăţeni” şi va semna ca jucător liber de contract cu FC Barcelona, anunţă Mundo Deportivo.

Mijlocaşul de 32 de ani va semna pe trei ani cu gruparea catalană, după ce a refuzat ofertele de prelungire făcute de formaţia antrenată de Pep Guardiola.

Gundogan a venit la Manchester City în vara lui 2016 de la Borussia Dortmund şi a reuşit să cucerească altături de ”cetăţeni” cinci trofee Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Angliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele