Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Un nou talent risipit de propriile capricii? Decăderea lui Andrei Istrate, marea speranţă a FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 11 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20463985/1/istrate-2.jpg

Cariera lui Andrei Istrate (19 ani), atacantul împrumutat de FCSB în Liga 2 la Poli Iaşi, a luat-o pe o pantă descendentă în ultima perioadă. De patru meciuri, Istrate nu a mai prins banca divizionarei secunde. Asta pentru că a fost exclus din lot de către Costel Enache.

Antrenorul Politehnicii a afirmat că Istrate a avut probleme de atitudine şi de comportament în numeroase momente, motiv pentru care a trebuit să ia o decizie atât de dură, deşi s-a bucurat când a aflat că va putea colabora ”cu un talent ca Andrei”.

Enache şi-a exprimat speranţa ca Istrate să îşi remedieze comportamentul deficitar, în special pentru binele său.

”M-am bucurat în vară când am auzit că pot lucra cu un talent ca Andrei. Din păcate pentru el, au fost mai multe momente în care şi-a pierdut controlul, ceea ce m-a silit să iau decizia de a nu mai face antrenamente alături de colegi. 

Sper să înţeleagă ceva şi, spre binele lui, să-şi revizuiască total atitudinea.”, a declarat Costel Enache, antrenorul Politehnicii Iaşi, pentru GSP.

Un gol a marcat pentru FCSB Andrei Istrate în Casa Liga 1, chiar împotriva Politehnicii Iaşi (în victoria moldovenilor de anul trecut, scor 5-2). Tot o reuşită are şi în tricoul formaţiei moldave, în stagiunea curentă din eşalonul secund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele