Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Un nou transfer parafat de UTA Arad

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21465964/1/razvan-trif.jpg

Clubul UTA Arad a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului Răzvan Trif.

“UTA şi jucătorul Răzvan Trif au ajuns astăzi la un acord cu privire la un contract valabil pe un an şi jumătate”, a precizat gruparea arădeană.

Fundaşul lateral în vârstă de 26 de ani s-a născut în data de 9 octombrie 1997, la Jidvei. Fotbalistul poate evolua atât ca fundaş, cât şi mijlocaş, în banda stângă a terenului.

A trecut pe la Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CS Mioveni şi Universitatea Cluj. În total a adunat 100 de meciuri în Superligă, a înscris trei goluri şi a oferit patru pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele