Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Un nume important din fotbalul românesc îl vrea pe Târnovanu titular la naţională. ”E o nebunie să nu-l bage”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868080/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

România îşi joacă ultima şansă pentru părăsirea ultimului loc din Grupa 3 a Ligii B din Nations League. La actuala acţiune, tricolorii au de recuperat un punct în raport cu Finlada, echipă pe care o întâlnesc în această seară, de la 21:45 şi pe care trebuie să o învingă.

În absenţa lui Florin Niţă, cel mai probabil Ionuţ Radu va fi titular contra nordicilor, dar asta nu îl mulţumeşte pe Adrian Porumboiu. Fostul arbitru internaţional este de părere că buturile naţionalei ar trebui apărate de Ştefan Târnovanu de la FCSB.

”E o nebunie să nu-l bage Edi pe Târnovanu în poartă! Este cel mai bun pe care-l avem. E portar de portar! Nu sunt eu un susţinător al FCSB-ului, se ştie, dar sunt obiectiv, e portar de clasă. Ce a greşit… se mai întâmplă. Se întâmplă oricărui portar, a greşit că n-a boxat mingea aia cu West Ham şi a ieşit penalty, că a fost penalty… Dacă boxa, nu mai era, că lovea mingea, dar repet: orice portar mai greşeşte.

La Târnovanu greşelile sunt infime faţă de intervenţiile salvatoare, a scos atâtea mingi de gol, e portar. Câte meciuri are la FCSB, câte gafe şi câte goluri salvate? El a luat mai multe goluri din penalty decât din acţiune. Are omul statistica la el!”,
a declarat Porumboiu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri