Ultima oră
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Un om de afaceri stabilit în Austria, interesat să preia UTA Arad

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21001409/1/bara.jpg

Un om de afaceri stabilit în Austria ar putea investi în Superliga! Într-o perioadă dificilă, fotbalul românesc este pe punctul să aibă un nou investitor.

Cei de la Sport Arad scriu că Nicolae Bara a fost prezent la partida dintre UTA şi CS Mioveni (n.r. 1-2), pentru a avea o întâlnire cu Alexandru Meszar.

Milionarul ar putea investi la ”Bătrâna Doamnă”, după ce a mai fost implicat în perioada 2006-2008. Deocamdată nu s-a formulat un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect.

 ”Da, e adevărat, am înaintat o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail a clubului UTA şi am şi discutat la telefon cu domnul Meszar.

Dar da, mai am şi ceva bani puşi deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenţie de a mea.

Nu ştiu ce va ieşi, dacă va ieşi ceva, aşa am simţit să fac, să trimit acea scrisoare de intenţie şi asta am făcut”
, a declarat omul de afaceri, la finele anului trecut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele