adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Un om de afaceri stabilit în Austria, interesat să preia UTA Arad

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21001409/1/bara.jpg

Un om de afaceri stabilit în Austria ar putea investi în Superliga! Într-o perioadă dificilă, fotbalul românesc este pe punctul să aibă un nou investitor.

Cei de la Sport Arad scriu că Nicolae Bara a fost prezent la partida dintre UTA şi CS Mioveni (n.r. 1-2), pentru a avea o întâlnire cu Alexandru Meszar.

Milionarul ar putea investi la ”Bătrâna Doamnă”, după ce a mai fost implicat în perioada 2006-2008. Deocamdată nu s-a formulat un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect.

 ”Da, e adevărat, am înaintat o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail a clubului UTA şi am şi discutat la telefon cu domnul Meszar.

Dar da, mai am şi ceva bani puşi deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenţie de a mea.

Nu ştiu ce va ieşi, dacă va ieşi ceva, aşa am simţit să fac, să trimit acea scrisoare de intenţie şi asta am făcut”
, a declarat omul de afaceri, la finele anului trecut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele