Ultima oră
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc
Fostul rugbist galez Andrew Coombs suferă de demenţă: Diagnosticul a fost sfâşietor, dar a răspuns la multe întrebări Fostul rugbist galez Andrew Coombs suferă de demenţă: Diagnosticul a fost sfâşietor, dar a răspuns la multe întrebări

Un om de afaceri stabilit în Austria, interesat să preia UTA Arad

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21001409/1/bara.jpg

Un om de afaceri stabilit în Austria ar putea investi în Superliga! Într-o perioadă dificilă, fotbalul românesc este pe punctul să aibă un nou investitor.

Cei de la Sport Arad scriu că Nicolae Bara a fost prezent la partida dintre UTA şi CS Mioveni (n.r. 1-2), pentru a avea o întâlnire cu Alexandru Meszar.

Milionarul ar putea investi la ”Bătrâna Doamnă”, după ce a mai fost implicat în perioada 2006-2008. Deocamdată nu s-a formulat un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect.

 ”Da, e adevărat, am înaintat o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail a clubului UTA şi am şi discutat la telefon cu domnul Meszar.

Dar da, mai am şi ceva bani puşi deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenţie de a mea.

Nu ştiu ce va ieşi, dacă va ieşi ceva, aşa am simţit să fac, să trimit acea scrisoare de intenţie şi asta am făcut”
, a declarat omul de afaceri, la finele anului trecut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele