adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Un star din UFC, mesaj de susţinere pentru Benny Adegbuyi. „Am fost tare supărată văzând câţi români au vorbit urât despre el înainte de acest meci”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19740015/1/belbita.png

Victorie fantastică obţinută de românul Benny Adegbuyi (35 de ani) în faţa legendarului Badr Hari, în gala  Gala Glory 76, organizată în Olanda, la Rotterdam.

  • Benny devine astfel primul român din istorie care învinge un campion mondial din K1, iar 2021 îi va aduce lui Adegbuyi foarte probabil o luptă cu centura de campion mondial pe masă.

Diana Belbiţă, luptătoarea de UFC care a renunţat la cetăţenia română pentru a reprezenta Canada a ţinut să îl felicite pe Benny şi a rămas surprinsă de ura cu care a fost privit sportivul din Cluj.

„Am fost tare supărată văzând câţi români au vorbit urât despre el înainte de acest meci. Aşa că o să fiu tranşantă şi o să spun: Să le fie ruşine românilor care, în loc să fie mândri, au aruncat cu noroi în compatriotul lor.

Benny a făcut o luptă incredibilă împotriva lui Badr şi sper să îl văd din nou în ring pentru că acum e timpul lui să strălucească. Dacă aş avea de ales între Rico sau Saddik ca adversar pentru Benny, l-aş alege pe Saddik deoarece tind să cred că ar fi o luptă mai uşoară din punct de vedere mental pentru Benny”, a declarat starul din UFC pentru Fanatik.

A explicat motivul deciziei de a reprezenta Canada

Diana Belbiţă a vorbit la Look Sport LIVE despre decizia de a părăsi România pentru a se stabili în Canada, precizând că nu renunţă la acest ţel şi că îşi vede viitorul peste Ocean, alături de familia sa.

În vârstă de 24 de ani, luptătoarea din UFC spune că vrea să atingă rezultate importante în MMA şi e convinsă că drumul ales o va ajuta să se realizeze din toate punctele de vedere.


"Pentru mine orice pas înainte e bun. Eu am început de jos şi cu zero bani, ca să zic aşa. Deci orice pas făcut e bun. Nu se poate mai rău decât a fost. Merg din bine în mai bine.

E speranţa care mă ţine în picioare şi ştiu că într-o zi voi câştiga suficient cât să îmi pot cumpăra o casă în Canada, încât să pot să-mi mut familia în Canada...

Momentan e numai Canada la mine în gând, pentru că atunci când iau o decizie, o ţin până la capăt şi lupt pentru asta. Iar ăsta e scopul meu: să mă pot muta acolo, să pot locui acolo şi să merg mai departe cu sportul. Canada reprezintă viitorul pentru mine.

Nu vreau să mă gândesc să fac altceva în acest moment. Ăsta e locul meu de muncă şi îmi place",
a declarat Diana Belbiţă la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele