Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Un titular de la FCSB i-a ironizat pe rapidişti

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21555198/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-5.jpg

Deşi a învins-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima etapă a sezonului regular şi a părut că e o pretendetă serioasă la titlu, Rapid a avut un parcurs dezastruos în play-off.

Formaţia din Giuleşti este singura ca nu a acumulat vreun punct în play-off şi a ajuns să tremure serios pentru un loc în cupele europene.

În acest context, Mihai Lixandru a spus că el şi coechipierii săi nu vor să facă "nuntă" şi i-a ironizat pe rapidişti.

”Finalul de campionat o să fie cum a fost tot campionatul, greu, pentru că aţi văzut că orice echipă poate să bată orice echipă.

Suntem pregătiţi şi încrezători, nu ne dorim să facem nuntă, cum s-a întâmplat la alte echipe. Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri.

Rămânem echilibraţi, suntem conştienţi că putem să strângem înfrângeri la rând dacă nu rămânem aceeaşi echipă de la începutul campionatului”, a spus Mihai Lixandru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele