Ultima oră
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden

Una din ţintele lui Gigi Becali are interzis la FCSB. ”Cinstea şi onestitatea noastră nu se pot cumpăra cu nimic”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21561920/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019-1.jpg

Având 13 puncte avans faţă de urmăritoare, FCSB este 99,9% campioană.

Liderul Superligii ar putea câştiga matematic titlul chiar înainte de startul returului, dacă o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor obţine maxim un punct în meciurile cu Farul, respectiv Sepsi.

Gigi Becali a anunţat o amplă campanie de transferuri pentru a ataca cupele europene. Un nume vehiculat este şi Marius Ştefănescu, vedeta celor de la Sepsi.

Acesta pare însă imposibil de adus la FCSB, deoarece Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunţat că preţul de transfer pentru liderul Superligii este astronomic: 10 milioane de euro.

 

”Domnul Becali nu ştie că la noi, la secui, există un proberb: <<Cuvântul dat este mai presus decât orice!>>

Nu îl dau pe Ştefănescu la FCSB nici pentru 10.000.000 de euro. Nu cred că Gigi Becali va da 10.000.000 plus un euro. Cinstea şi onestitatea noastră nu se pot cumpăra cu nimic. Noi din prima aşa am conceput să facem, un club care să fie respectat în toată ţara. Este subiect închis.

Cred că poate fi interes pentru Ştefănescu de la alte 10.000 de cluburi din Europa”, a spus Dioszegi, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele