Ultima oră
 VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!” VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!”
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică

Una dintre cele trei femei care l-au acuzat pe brazilianul Antony de agresiune şi-a retras plângerea

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21319026/1/ant.jpg

Una dintre cele trei femei care l-au acuzat pe Antony, fotbalistul brazilian al echipei Manchester United, de ameninţări şi violenţă, a renunţat la plângere, informează presa engleză, citată de RMC.

Rayssa de Freitas, o studentă la Drept, a depus plângerea după un incident într-o maşină în mai 2022, cu câteva săptămâni înainte de transferul brazilianului la Diavolii Roşii. La vremea respectivă, presupusa victimă a declarat că a trebuit să fie spitalizată după ce a fost atacată de jucătorul lui Manchester United în Sao Paulo. Potrivit Telegraph, clubul nu a ştiut de existenţa raportului de poliţie până când acesta nu a fost dezvăluit presei.

Cu toate acestea, Antony face în continuare obiectul a două plângeri: cea a lui Ingrid Lana, o bancheră în vârstă de 33 de ani, şi cea a Gabrielei Cavallin, fosta sa iubită, pe care ar fi agresat-o de patru ori. Atacantul a negat acuzaţiile şi nu a fost arestat sau inculpat.

Cu toate acestea, el a fost exclus din echipa naţională şi din clubul său. La 10 septembrie, Manchester United a anunţat că revenirea lui Antony va fi amânată "până la noi ordine, pentru a rezolva acuzaţiile". La rândul său, jucătorul a reiterat că această decizie a fost "reciprocă". "Vreau să reiterez nevinovăţia mea în ceea ce priveşte faptele de care am fost acuzat şi voi coopera pe deplin cu poliţia", a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri