Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Unai Emery a semnat

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21568209/1/profimedia-0866809009.jpg

Unai Emery a semnat un nou contract cu Aston Villa. Noul angajament are finalitate în 2027.

Antrenorul spaniol l-a înlocuit pe Steven Gerrard, în noiembrie 2022 şi a făcut minuni la formaţia engleză. Aston Villa se poziţiona pe locul 16 în Premier League, atunci când Unai Emery a fost adus la cârma echipei.

Cu tehnicianul spaniol pe bancă, Aston Villa s-a calificat după 13 ani în cupele europene, evoluând în actuala stagiune în Conference League.

Acum, Aston Villa se află pe poziţia a patra în Premier League, având un avans de şase puncte faţă de Tottenham, formaţia aflată pe locul cinci, dar echipa lui Drăguşin are şi două meciuri în minus.

Mai mult decât atât, pe lângă reuşitele din Premier League, Aston Villa este calificată în semifinalele Conference League, acolo unde va da piept cu Olympiakos.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele