Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Unai Emery, mulţumit că Villarreal a scăpat ieftin în turul cu Liverpool: ”Rezultatul este meritat. Putea fi mai rău”

Champions League Publicat pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20688065/1/emery.jpg

Tehnicianul echipei Villarreal, Unai Emery, a declarat miercuri seară, după meciul cu Liverpool, scor 0-2, că acest rezultat este unul meritat şi că adversarii s-ar fi putut impune la o diferenţă mai mare.

Au fost mai buni decât noi 90 de minute. Am vrut să să nu fim tot timpul sub presiune, dar nu ne-am creat ocazii, nu ne-am apropiat de poarta lor. 2-0 este un rezultat meritat. Însă putea fi mai rău. Trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat şi să rămânem optimişti că săptămâna viitoare vom şti să îi punem în pericol pe adversari”, a spus Emery.

Formaţia Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Villarreal, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Partida retur se va disputa marţi, 3 mai, tot de la ora 22.00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri