Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Unai Emery recunoaşte superioritatea lui Liverpool: "Merita să joace finala"

Champions League Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20694618/1/profimedia-0686565521.jpg


Antrenorul echipei Villarreal, Unai Emery, a declarat că formaţia sa nu a avut capacitatea de a se ridica tot timpul la nivelul unei întâlniri eliminatorii cu Liverpool.
 
"Când pierzi, momentul este trist pentru toată lumea. Ei merită să joace în finală. În prima repriză le-am arătat tuturor că suntem o echipă bună şi că putem avea ocazii. Dar diferenţa în cele două meciuri a fost în favoarea lor. Astăzi aveam nevoie de ceva mai mult. Trebuia să ne apărăm cu ardoare şi să nu-i lăsăm să se poziţioneze. Am marcat, am avut penalti (n.r. - neacordat) şi ei nu s-au apropiat de poarta noastră. Prima repriză a fost încurajatoare. Gerard Moreno a jucat accidentat, i-a fost greu să sprinteze şi ne-am pierdut forţa. Noi nu mai eram la fel. Trebuia să avem mai mult mingea, dar primul lor gol ne-a afectat prea mult psihic. Am rămas fără energie. Nu am avut capacitatea de a răspunde la cerinţele unei întălniri eliminatorii cu Liverpool. Am fost aproape de excelenţă, dar nu am reuşit să ne menţinem timp de nouăzeci de minute", a declarat Emery.
 
Liverpool s-a calificat pentru a zecea oară în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), echipa Villarreal, în manşa a doua a semifinalelor. Liverpool s-a impus şi în tur, cu 2-0.
 
"Cormoranii" au câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi au pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018.
 
Miercuri, de la ora 22.00, se joacă meciul Real Madrid - Manchester City. În tur, City s-a impus cu 4-3.
 
Finala va avea loc la 28 mai, pe Stade de France.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri