Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21607662/1/emery.png

Antrenorul spaniol Unai Emery, în vârstă de 52 de ani, şi-a prelungit contractul cu Aston Villa, până în 2029.

Numit în funcţie în octombrie 2022, el a dus echipa de pe locul 17 pe locul 7 în Premier League.  Actualul contract expira în 2027.

În acest sezon, Aston Villa a încheiat pe locul 4 în Premier League şi le-a oferit suporterilor o calificare istorică în Liga Campionilor.

"Sunt încântat să fac acest pas şi să îmi asum responsabilitatea de a conduce acest club. De când am ajuns la Villa, împreună cu Wes (Edens) şi Nassef (Sawiris), am găsit întotdeauna cel mai bun mediu şi cea mai bună structură pentru a dezvolta un proiect cu cea mai mare ambiţie. Întreaga structură de fotbal, cu Monchi şi Damian şi proprietarii, împărtăşim aceeaşi viziune şi aceleaşi obiective. Există o alchimie excelentă la Aston Villa.

Iar sprijinul fanilor face, de asemenea, diferenţa în ceea ce priveşte faptul că ne simţim ca acasă. Suntem foarte entuziasmaţi să continuăm această călătorie fără limite pentru visele noastre", a declarat Emery.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele