Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

Unde ajunge David Silva după despărţirea de Manchester City! Clubul legendar care vrea să revină în top

Premier League Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19327716/1/dilva.jpg

David Silva se află în ultimele luni de contract cu Manchester City şi a anunţat deja de la începutul sezonului că acesta va fi ultimul său an în tricoul clubului pentru care a jucat un deceniu.

Silva are însă şanse mari să continue la nivel înalt, iar presa din Italia anunţă că magicianul spaniol e la un pas să semneze cu AC Milan, club care pare să pregătească o campanie de transferuri spectaculoasă, după ce "diavolul" şi-a manifestat interesul şi pentru Mauro Icardi.

Oficialii grupării rossonero au avut deja o primă întâlnire cu reprezentanţii lui David Silva.

Presa italiană mai notează că AC Milan ar urma să îi propună lui David Silva un salariu cuprins între şase şi opt milioane de euro, dar va avea concurenţă serioasă din partea celorlalte echipe importante din Serie A, care sunt de asemenea interesate de playmaker-ul spaniol.

424 de meciuri, 74 de goluri şi 137 de pase decisive a strâns David Silva în tricoul lui Manchester City

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele