Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Unde ar putea ajunge Alexandru Albu

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21561274/1/albu.jpg

Rapid este singura echipă care nu a câştigat vreun punct, în primele patru etape din play-off.

În urmă cu aproape două săptămâni, în urma meciului piedut de formaţia giuleşteană, scor 4-1, cu CFR Cluj, Dan Şucu s-a hotărât să renunţe la mai mulţi jucători, după ce actuala stagiune va lua sfârşit.

Unul dintre aceştia este Alexandru Albu, căruia îi expiră contractul în vară. Evoluţiile proaste, coroborate cu scandalul recent în care a fost implicat, l-au făcut pe Dan Şucu să nu îi mai ofere o prelungire de contract mijlocaşului.

Ulterior, agentul lui Albu a vorbit despre această situaţie şi a făcut o dezvăluire interesantă. Se pare că fotbalistul de 30 de ani are oferte atât din străinătate, cât şi din play-off-ul Superligii! Mihai Stan a spus că două echipe din primele şase negociază cu Albu.

Acum, Robert Niţă a numit o posibilă destinaţie pentru mijlocaş. Se pare că există interes din Israel pentru Alexandru Albu.

”Albu are ceva din Israel, din ceea ce ştiu eu, pe aceeaşi filieră cum a plecat şi Sefer. Albu şi Djokovic sunt plătiţi la zi, exact ca toţi ceilalţi colegi ai lor. Sunt la dispoziţia clubului”, a spus Robert Niţă, pentru Fanatik.

CFR Cluj, destinaţia cea mai plauzibilă

Mihai Stan nu a numit cele două echipe din Superligă care îl au în vizor pe mijlocaşul Rapidului, dar mai multe ca sigur una dintre acestea este CFR Cluj.

Dan Petrescu va fi noul antrenor al formaţiei ardelene şi este arhicunoscut faptul că tehnicianul l-a dorit pe Albu în repetate rânduri.

În 2021, pe când evolua la UTA Arad, "Bursucul" şi-a dorit să îl aducă pe fotbalist în pauza de iarnă, dar acesta a ales să meargă în Giueleşti.

Ulterior, după un an, s-a vehiculat că Albu ar avea oferte din ţările arabe, iar Petrescu, din nou, a forţat o mutare, dar mijlocaşul a rămas la Rapid.

Mai mult decât atât, Albu este şi pe placul lui Neluţu Varga, care s-a gândit să îl achiziţioneze pe jucătorul de 30 de ani chiar şi în această iarnă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele