Ultima oră
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”

Unde ar putea ajunge Nicolae Dică, după ce a părăsit CS Mioveni

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21108160/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cs-mioveni-cupa-romaniei-6-04-2023.jpg

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit de cei de la CS Mioveni, formaţie aflată pe ultimul loc în Superliga. Tehnicianul a dezvăluit că cei din conducerea i-au propus să rămână şi în sezonul viitor, chiar dacă se va retrograda în Liga 2.

”Demisie a fost. Am plecat eu. Oamenii mi-au propus prelungirea contractului, pentru Liga 2, deci... decizia am luat-o pentru că nu mai avem şanse să ne salvăm”, a explicat Dică, pentru Orange Sport.

La Mioveni, Dică a înregistrat o medie de de 0.93 puncte pe meci, potrivit Transfermarkt. Totuşi, Dică a decis să plece de la Mioveni, cu câteva etape înainte de finalul play-out-ului.

Pentru Nicolae Dică, aceasta a fost a doua experienţă ca antrenor în acest sezon, dar nici aceasta nu s-a finalizat cu rezultate bune.

Ar putea reveni în Superliga!

Dică s-ar putea întoarce la FC Argeş, penultima clasată din Superliga, pentru a încerca salvarea de la retrogradare. Piteştenii sunt pregătiţi în acest moment de Bogdan Vintilă, care nu a putut redresa deocamdată situaţia.

 

”Se aude că la FC Argeş”, a fost afirmaţia jurnalistului Dan Chilon, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele