Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Unde se va juca FCSB – CFR Cluj? Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

FCSB Publicat pe 5 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20696282/1/fcsb-fani-1-1024x768.jpg

Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor FCSB, a anunţat că potenţiala ”finală” a campionatului dintre formaţia ”roş-albastră” şi CFR Cluj se va disputa, cel mai probabil, pe stadionul din Buzău.

Mustaţă le-a dat dreptate liderilor galeriei Rapidului în privinţa faptului că FCSB nu are ce să caute în Giuleşti şi a punctat asupra faptului că aceştia au înţeles că totuşi arena este făcută din bani publici, spre deosebire de conducerea CSA Steaua raportată la noul stadion Ghencea.  

”Am văzut şi eu declaraţiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu şi Bocciu. Băieţii ăştia au gândit normal, aşa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoşi la cap. Aşa trebuie să gândească şi cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor. În schimb, aţi văzut că Bocciu şi Gigi Corsicanu realizează că stadionul nu este al Rapidului, este făcut din banii statului. Însă, cu toate acestea Gigi Corsicanu v-a zis bine când a spus că noi nu putem să mergem acolo la ei în Giuleşti. E ca şi cum am juca noi în Ghencea şi ar veni ei acolo.

Gigi Corsicanu ştie foate bine care este rivalitatea dintre galeriile noastre, iar noi nu avem cum să mergem la ei acolo. Gigi Corsicanu a zis corect şi când v-a spus că ştie că eu nu îl voi suna, iar eu aşa voi face. Nu îi voi suna pe băieţii de la Rapid niciodată pe acest subiect, deoarece nu este cazul. Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut şi acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău.”, a declarat Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele