Ultima oră
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"
Ekaterina Alexandrova a învins-o pe Jessica Pegula şi o va înfrunta în semifinale pe jucătoarea momentului Ekaterina Alexandrova a învins-o pe Jessica Pegula şi o va înfrunta în semifinale pe jucătoarea momentului
Internaţionalul român care nu are nicio şansă în faţa lui Denis Drăguş în atacul României: ”Niciodată nu poate fi o soluţie înaintea lui!”

Internaţionalul român care nu are nicio şansă în faţa lui Denis Drăguş în atacul României: ”Niciodată nu poate fi o soluţie înaintea lui!”
Marius Şumudică nu s-a ferit de cuvinte după ce a văzut partida contra Columbiei: ”Am pierdut toate duelurile! Vedeţi unde joacă ei şi unde sunt ai noştri. Ăsta e adevărul!”

Marius Şumudică nu s-a ferit de cuvinte după ce a văzut partida contra Columbiei: ”Am pierdut toate duelurile! Vedeţi unde joacă ei şi unde sunt ai noştri. Ăsta e adevărul!”

Ungaria a impresionat la EURO 2020, România are o serie neagră. Iftime: "Suntem în oala neputinţei. Avem doar rezerve la echipe bune" EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu, de Popa Robert pe 24 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20259756/2/2y6a0804-copy.jpg

Echipa naţională a României are patru eşecuri consecutive în 2021, un record negativ care n-a mai fost atins din 1984. În schimb, vecina Ungaria a impresionat la EURO 2020, într-o grupă cu Franţa, Germania şi Portugalia. Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat pentru Look Sport că marea problemă a României este că n-are jucători la echipele importante din Europa, iar generaţiile tinere nu se pot impune la nivel înalt.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a felicitat echipa naţională a Ungariei pentru "parcursul fabulos" de la EURO 2020 şi a îndemnat Federaţia Română de Fotbal să urmeze exemplul forului de la Budapesta privind dezvoltarea fotbalului.

În 2021, România a pierdut cu Germania (0-1), Armenia (2-3), Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

România riscă să rateze şi calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2022, după ce a ratat prezenţa la EURO 2020, turneu găzduit şi de Bucureşti.

"Toţi suntem în oala neputinţei de a genera valori pentru echipa naţională. Ungaria are jucători valoroşi. Nu există echipă bună care să nu aibă jucători în campionate mari. Din păcate, noi nu avem aproape pe nimeni la o echipă bună. Avem rezerve, e incredibil! Din păcate, cred că avem probleme cu valorile fotbalistice remarcabile ale României. Trece Campionatul European pe lângă noi precum autobuzul printr-o gară pustie. Ce contează? Altădată, eram după echipa naţională, un eveniment senzaţional. Acum suntem resemnaţi, cred că e o chestiune de durată pentru ca fotbalul nostru să genereze fotbalişti buni. Avem o problemă mare în Europa cu echipele de club. Ungurii fac fotbal, joacă şi în cupele europene. Avem infrastructură, dar nu ştiu dacă e o problemă psihică sau o chestiune de genă. În România, nu sunt copii foarte buni, care să joace în Anglia, Spania, Franţa sau Italia. Mă uit pe la Liga 2 şi nu găsesc unul tânăr care să fie mai bun decât străinii", a spus Valeriu Iftime pentru Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20259756/1/iftime.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri