Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt, duminică, de la 11:00, la Look Sport+. Duel cu miză ridicată pentru ambele echipe

Liga II Publicat pe 25 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20403645/1/fc-hermannstadt-dacia-unirea-braila-liga-2-casa-pariurilor-18-09-2021.jpg

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt se joacă duminică, 26 septembrie, de la 11:00. Partida din etapa a opta, din Liga 2, va fi transmisă în direct de către Look Sport+ şi redată în format live video de către site-ul www.looksport.ro. Meciul poate fi urmărit, de asemenea, şi pe platforma www.primaplay.ro.

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt, duminică, de la 11:00, la Look Sport+

Unirea Slobozia a avut un început strălucit de sezon, fiind clasată pe primul loc, însă cele trei egaluri şi o înfrângere din ultimele patru etape au condus-o abia pe poziţia a şaptea în clasament. Cele 12 puncte acumulate până acum şi golaverajul de 13-5 reprezintă argumente suficient de puternice pentru ca Unirea, care se află la doar un punct de FC Buzău, locul şase ce duce în play-off-ul pentru promovare, să dea tot ce are mai bun pentru a o răpune pe fosta prim-divizionară.

Hermannstadt, ocupanta locului doi, la egalitate de puncte cu Concordia Chiajna (17) şi la doar un punct în spatele liderei Petrolul Ploieşti, este neînvinsă până acum cu cinci victorii şi două egaluri, şi un golaveraj de 18-5. Sibienii vor încerca şi ei din răsputeri să câştige meciul pentru a-şi îndeplini obiectivul de revenire rapidă în Casa Liga 1, ceea ce anunţă o partidă interesantă, mult peste nivelul eşalonului secund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele