Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Universitatea Cluj a transferat un jucător cu 99 de partide în Superliga

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20974362/1/trif.jpg

Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Răzvan Trif (27 de ani), jucător ce a evoluat în prima parte a sezonului la CS Mioveni, pentru care a bifat 14 apariţii.

Trif este un jucător cu experienţă la nivelul primei ligi, având 99 de apariţii. El este un jucător polivalent, Ioan Ovidiu Săbău îl poate folosi şi ca extremă stânga.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu jucătorul Răzvan Trif. Fundaşul stânga care a evoluat în 99 de meciuri la nivelul primei ligi a ajuns deja în cantonamentul echipei din Antalya.

Îi urăm bun venit”
, este comunicatul ardelenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele