Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Universitatea Cluj, interesată de transferul lui Cristi Bălgrădean!

CFR Cluj Publicat pe 23 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20829372/1/bal-2.jpg


Universitatea Cluj vrea să lase în spate startul foarte slab de sezon şi să-l înlocuiască pe Erik Lincar cu Leo Grozavu, iar în paralel conducerea "Şepcilor Roşii" a început să lucreze şi la un transfer complet surprinzător: Cristi Bălgrădean, 34 de ani, e dorit pe Cluj Arena.
 
Ardelenii au început SuperLiga 2022/2023 cu Andrei Gorcea între buturi, dar prestaţiile slabe ale tânărului goalkeeper i-au convins pe şefi că e nevoie de un portar experimentat, care să ofere mai multă siguranţă şi să ajute echipa în momentele grele ale meciului. Conform ProSport, alesul este Cristi Bălgrădean, portarul marii rivale CFR Cluj.
 
Cum Bălgrădean a ajuns varianta a doua a lui Dan Petrescu, cel care-l preferă pe italianul Simone Scuffet, afacerea ar putea fi profitabilă pentru ambele formaţii din Cluj. În timp ce Universitatea s-ar alege cu un goalkeeper de încredere, care mai poate juca timp de câţiva ani în SuperLigă, CFR-ul ar putea economisi un salariu lunar mare, de 13.500 de euro.
 
Cotat acum la 700.000 de euro, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj în vara lui 2020, din postura de jucător liber după ce plecase de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele