Ultima oră
”E clar că nu mai e timp şi pentru fotbal”. Un patron din Superliga nu exclude să se implice activ în politică ”E clar că nu mai e timp şi pentru fotbal”. Un patron din Superliga nu exclude să se implice activ în politică
FC Sevilla acuză Real Madrid că a făcut presiuni asupra arbitrului de la meciul lor FC Sevilla acuză Real Madrid că a făcut presiuni asupra arbitrului de la meciul lor
VIDEO | Farul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute" EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute"
EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre momentul controversat din Gruia. "Dacă se străduia domnul Voicu găsea o Cupă a României şi prin Bucureşti" EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre momentul controversat din Gruia. "Dacă se străduia domnul Voicu găsea o Cupă a României şi prin Bucureşti"
VIDEO | Mircea Rednic, antrenorul momentului în Superliga. ”Obiectivul nostru nu era play-off-ul” VIDEO | Mircea Rednic, antrenorul momentului în Superliga. ”Obiectivul nostru nu era play-off-ul”

Universitatea Cluj mai aduce un jucător de la rivala locală CFR

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20977239/1/ze.jpg

CFR Cluj trimite întăriri rivalei locale Universitatea Cluj, care nu are o situaţie bună în clasament. Cei de la GSP.ro scriu că Ioan Ovidiu Sabău îl va avea la antrenamente pe Ze Gomes, un jucător cu CV interesant pentru nivelul Superligii.

Atacantul este născut în Guineea-Bissau, dar are şi cetăţenie portugheză.

Gomes a trecut pe la toate naţionalele de juniori şi tineret ale Portugaliei, de la Under 15 la Under 20, şi a jucat la echipa a doua a celor de la Benfica până în 2020. Nu a reuşit să facă pasul spre echipa mare a "vulturilor", apoi a fost împrumutat la Legia Gdansk, în Polonia, pentru ca în iarna lui 2021 să fie cedat definitiv la Cheno More, în Bulgaria.

Nu a impresionat nici în ţara vecină, iar la start de 2022 a încercat o aventură în Italia, la Seregno, terminată după doar câteva luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele