Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Universitatea Cluj s-a despărţit de portarul Laurenţiu Brănescu

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20942128/1/branescu.jpg

Universitatea Cluj a anunţat că s-a despărţit de portarul Laurenţiu Brănescu (28 de ani). Acesta a bifat doar două partide în acest sezon pentru ”şepcile roşii”.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere privind rezilierea contractului pe cale amiabilă cu portarul Laurenţiu Brănescu.

 Sosit la începutul acestei stagiuni, Laurenţiu Brănescu a apărat poarta Universităţii în două meciuri de campionat, cu Petrolul Ploieşti (0-1) şi UTA Arad (1-2).

Clubul nostru îi urează succes în carieră!”
este comunicatul ardelenilor.

Brănescu fost în lotul mare al ”Bătrânei Doamne”, dar nu a apucat să debuteze, fiind cedat la Stabia, echipă de Seria B, unde a fost împrumutat de Juventus. A mai jucat sub formă de împrumut la Virtus Lanciano (Seria B din Italia), Haladas (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru).

El şi-a încheiat acordul cu torinezii în 2021 şi a venit în Superliga, unde a apărat în 18 meciuri poarta celor de la Poli Iaşi, iar în sezonul trecut a evoluat la Farul Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele