adplus-dvertising
Ultima oră
Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!” Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!”
Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”
Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!”
Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive

Universitatea Cluj s-a despărţit de un fundaş

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21024025/1/nowak.jpg

Continuă schimbările la Universitatea Cluj, chiar şi după încheierea perioadei de mercato.

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a renunţat la serviciile fundaşului polonez Krystian Nowak. Acesta nu a reuşit să se impună în tricoul ardelenilor, pentru care a bifat doar 3 partidei.

”FC Universitatea Cluj şi jucătorul Krystian Nowak au ajuns la o înţelegere privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Fundaşul central polonez sosit în vară a strâns 3 prezenţe pentru ”U” în Cupa României.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi doreşte succes în carieră!”
este comunicatul ardelenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele