Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul

CS Universitatea Craiova Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21571326/1/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Lupta pentru calificarea în cupele europene este una infernală. Înaintea duelului de astăzi, Universitatea Craiova se clasează pe poziţia a treia, cu 34 de puncte, iar CFR Cluj este poziţionată pe locul al patrulea, cu 31 de puncte.

Pe lângă Screciu şi Mitriţă, încă un fotbalist de bază al oltenilor s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul.

Denil Maldonado, OUT până la finalul sezonului

În etapa precedentă, disputată de Universitatea Craiova pe terenul celor de la Sepsi, fundaşul în vârstă de 25 de ani al trupei din Bănie s-a accidentat, suferind o leziune musculară. Conform GSP, Maldonado va absenta pentru următoare 3-4 sătămâni.

Având în vedere că actuala ediţia a Superligii se încheie pe 18 mai, acesta are şanse foarte mici să mai prindă vreun meci.

Denil Maldonado, care a fost adus la Universitatea Craiova în iarnă sub formă de împrumut de la formaţia din Honduras FC Motagua, a jucat 13 meciuri în Superliga şi a marcat două goluri în acest sezon. A jucat ca titular în toate meciurile de play-off ale oltenilor şi l-a impresionat pe finanţatorul echipei, Mihai Rotaru.

Maldonado, preferatul lui Rotaru

Denil Maldonado, fundaşul transferat de Universitatea Craiova în iarna acestui an, a avut o prestaţia solidă în partida de la Sf. Gheorghe, reuşind cel de-al doilea gol al său pentru trupa din Bănie.

Mihai Rotaru s-a arătat impresionat de evoluţia fotbalistului din Honduras şi consideră că este unul dintre cei mai buni jucători din lotul actual.

 

„Exceptând primele două meciuri când el venise nepregătit, nu a făcut cantonamentul cu noi, nu jucase din septembrie, exceptând meciul cu farul şi cu fcsb, după aceea uşor uşor a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noştri. Mi se pare un transfer reuşit. De când l-am făcut am fost convinşi că o să fie ceea ce ne trebuie.” , a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport.

Alexandru Mitriţă ar putea rata partida cu CFR Cluj

Vedeta oltenilor are în continuare probleme la gleznă, după ce s-a accidentat în semifinala cu Oţelul Galaţi din Cupa României. 

Astfel, Universitatea Craiova va avea o misiune şi mai dificilă în disputa cu CFR Cluj. Meciul este unul crucial în lupta pentru cupele europene.

„Accidentarea lui Mitriţă a recidivat la gleznă, deci nu va juca astăzi. Nu va juca la meciul de acasă împotriva CFR-ului şi se pare că nici partida următoare. S-ar putea să fie recuperat pentru ultimele trei meciuri din play-off.

 

Veşti proaste şi pentru Universitatea Craiova, Mitriţă sigur nu joacă astăzi. Va sta cel puţin încă două etape, o pierdere mare pentru Gâlcă”, a dezvăluit jurnalistul Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri