Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Universitatea Craiova mai pregăteşte trei transferuri. Precizările lui Mihai Rotaru: ”Vorbim şi cu un atacant pe care am oferit 700.000 acum doi ani”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20772245/1/rps4377.jpg

Universitatea Craiova nu a făcut prea multe transferuri în această vară, iar din acest motiv tot caută variante pentru întărirea lotului. Aşa se face că, mai nou, oltenii sunt aproape de aducerea unui atacant străin, pe care în urmă cu mai mulţi ani au oferit 700.000 de euro. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a dat mai multe detalii, dar a vorbit şi de alte două veniri.

Nu mai puţin de trei jucători trebuie să mai ajungă la Universitatea Craiova în această vară, doi fiind aşteptaţi în Bănie pe lângă atacantul amintit. În afara vârfului, U. Craiova vrea să mai aducă un fundaş central, dar şi un adversar pe post pentru Andrei Ivan.

E greu să faci o evaluare după meciuri amicale. Dar sunt lucruri bune, avem o filozofie, iar lumea munceşte pentru a o implementa. Sunt optimist, dacă reuşim cele 3 transferuri pe care le mai dorim, va fi foarte bine. Încă un fundaş central, un atacant, avem două variante, şi o bandă stângă, pentru că Ivan e singur acolo.

Suntem în discuţii cu un atacant pe care am oferit 700.000 acum doi ani, înainte de pandemie. A fost cumpărat cu un milion de altă echipă, dar nu a prins acolo. E vorba despre un jucător străin”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

U. Craiova şi-a luat antrenor cu portarii. Daniel Tudor, fost la CFR Cluj, în stafful lui Laszlo Balint

Universitatea Craiova se întăreşte pentru următorul sezon de SuperLiga României, care va fi LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro, iar astfel continuă schmbările şi la nivelul staffului tehnic. Oltenii, prin implicarea lui Marian Copilu, au reuşit să îl aducă la echipă pe Daniel Tudor, fost la CFR Cluj, dar care ultima dată a colaborat cu Cosmin Contra în Golf.

Laszlo Balint l-a primit în staff pe Tudor, conform Fanatik, care a fost sub contract cu CFR Cluj până în luna august a anului trecut. Acesta din urmă are o legătură strânsă cu Marian Copilu, plecând odată cu el de la echipa campioană a României, când Neluţu Varga a decis să facă mai multe schimbări.

În plus, Daniel Tudor, antrenor cu portarii, este cunoscut şi pentru faptul că a lucrat cu Dan Petrescu în perioada Unirea Urziceni, când era cucerit titlul şi când formaţia ”Bursucului” reuşea calificarea în grupele cupelor europene.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri