Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Universitatea Craiova se desparte de un jucător experimentat. Neagoe nu se mai bazează pe serviciile sale

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21007001/1/cra.jpg

Farul Constanţa – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, luni, de la ora 20:00. Duelul poate fi urmărit online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro, la fel ca în cazul celorlalte confruntări din campionatul României.

  • În acelaşi timp, site-ul www.PrimaSport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, ratările sau deciziile controversate de arbitraj luate cu sau fără consultarea VAR.

Farul ocupă locul doi în clasamentul Superligii cu 48 de puncte şi un golaveraj de 45-24, având cel mai bun atac din campionatul României. Universitatea Craiova se clasează pe 5 cu 41 de puncte şi un golaveraj de 29-22.

Oltenii oscilează ca formă. În precedentele 5 meciuri din campionat, elevii lui Eugen Neagoe au cunoscut gustul succesului de 3 ori şi pe cel al eşecului de două ori. Asemănător se întâmplă şi în cazul dobrogenilor. Trupa lui Gică Hagi a pierdut şi a câştigat de câte două ori şi a remizat o dată.

Oltenii se despart de un jucător experimentat

Pentru această partidă nu a fost cooptat în lot Paul Papp (33 de ani). Cei de la ProSport scriu că experimentatul fundaş nu mai intră în calculele lui Eugen Neagoe şi va pleca de la gruparea din Bănie, cu care mai are contract până în vara acestui an.

Acesta a venit la Craiova în 2020 şi a fost om de bază în mandatele lui Laszlo Balint şi Mirel Rădoi.

Papp a mai trecut în carieră pe la: Karabukspor, FC Wil 1900, FCSB, Chievo Verona, Astra Giurgiu, FC Vaslui, Farul Constanţa, FC Botoşani şi Unirea Dej.

  • Fundaşul central are 22 de partide şi un gol în actualul sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri