Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Universitatea Craiova vrea să-l transfere pe golgheterul celor de la CS Mioveni. ”Cred că ăsta este motivul pentru care-l aduce”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20772436/1/cs-mioveni-chindia-targoviste-play-out-liga-1-casa-pariurilor-21-03-2022.jpg

Universitatea Craiova mută pe piaţa transferurilor şi îl va aduce pe golgheterul lui CS Mioveni, Bogdan Rusu. Atacantul se va alătura cât de curând lotului lui Laszlo Balint. 

Bogdan Rusu (32 de ani) mai are un an de contract cu echipa din Mioveni, dar suma de transfer nu va fi una mare având în vedere vârsta atacantului şi faptul că îşi doreşte să plece la Universitatea Craiova, conform celor de la ProSport.

Nicolae Dică a analizat acest potenţial transfer şi a explicat de ce vârful ar fi util în angrenajul lui Laszlo Balint.

 ”Eu mă gândesc că, fiind un jucător de lot şi poate pe finalul jocurilor să forţeze, să joace cu doi atacanţi, ceva de genul ăsta. Pentru că este un jucător bun, foarte bun, cred că este unul dintre cei mai buni atacanţi în duelul aerian. El şi cu Rondon, de la Sepsi.

Ei (n.r. Craiova), neavând talie, câştigă (n.r. Rusu) cred că 90-95% din duelurile aeriene cu fundaşii centrali. Pentru că are un timing bun. Jocul celor de la Mioveni este foarte mult făcut pe el.

Cred că ăsta este motivul pentru care-l aduce. Nu cred că poate să joace în faţa lui Koljic sau Markovic”,
a explicat Dică, pentru Orange Sport.

Rusu a fost golgheterul lui CS Mioveni sezonul trecut, cu 9 goluri în 37 de partide, în toate competiţiile. Cu toate acestea el va avea o concurenţă mare pe post, Kolijic, Markovic şi Ivan sunt jucătorii care pot evolua pe post de ”număr 9”, la Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt