Ultima oră
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu

Unul din cei mai în formă jucători din Superliga e dorit în străinătate! ”Este cariera lui în joc”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21103242/1/62bef3112a053291659047-5318756474920105-644971418252730244-n.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu FCU Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii. Pentru olteni, Bauza a irosit un penalty şi a înscris un gol anulat pentru offside.

Golgheterul moldovenilor, Sebastian Mailat este în vizorul unor cluburi din străinătate. Acesta are un sezon de vis la formaţia moldavă, pentru care a marcat de 14 ori în acest sezon.

”Mailat este în vizorul multor echipe şi în special în vizorul echipelor din străinătate.

 Aş vrea să stau cu Mailat până mă las de antrenorat, dar este cariera lui în joc. Chiar dacă nu a marcat, a creat panică în terenul advers”,
a spus Stoican, despre jucătorul său, la finalul partidei cu oltenii.

Sebastian Mailat pleacă de la FC Botoşani pentru 2 milioane de euro! Anunţul lui Valeriu Iftime

 

Primele luni din 2023, din SuperLiga României, aduc în centrul atenţiei un fotbalist interesant, care a avut evoluţii tot mai bune şi care ar putea fi protagonistul unei mutări importante în vară, pentru mulţi bani, de ordinul milioanelor de euro.

Este vorba de Sebastian Mailat (25 de ani), jucătorul echipei FC Botoşani, care în acest sezon a ajuns la statistici foarte bune, 15 goluri şi două pase decisive în 33 de partide. Valeriu Iftime, patronul clubului din Moldova, are încredere că poate încasa chiar şi două milioane de euro pentru el.

În România, singurul club care ar putea să achite suma amintită este FCSB, iar Iftime îl vede pe Mailat să se impună acolo. Poate că de mijlocaş se va interesa chiar şi o formaţie din afara României.

Ca să nu îl vezi pe Mailat, trebuie să ai o problemă mare de atenţie. Are calităţi foarte bune, este foarte inteligent şi echilibrat. Dacă poate să rămână aşa, va fi un jucător foarte bun. Dacă nu îl vând, nu mai semnează cu mine.

El mai are un an de contract cu mine. Aveam jucători de jucători. Nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl pierd. Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puţin.

Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. Cred că la 1,5 milioane – 2 milioane de euro costă Mailat. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare.

Ceea ce trebuie să facă Gigi Becali este o muncă de integrare. Pentru că este o diferenţă mare, un salariu de trei ori mai mare la Bucureşti. Şi jucătorii trebuie integraţi. Haruţ nu trebuie să fie rezervă niciodată la FCSB.

Este marea noastră greşeală. Trebuie să se acorde încredere, continuitate. O să îl vedeţi pe Junior Pius, este mult peste fundaşii centrali din România. Nu cred că Gigi Becali poate intra în grupele cupelor europene fără Junior Pius”, a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

Sebastian Mailat evoluează la FC Botoşani din ianuarie 2022, când a fost luat de la CFR Cluj. Cu ardelenii a reuşit să câştige şi singurele trofee din carieră, trei titluri, 2018, 2019 şi 2020, şi o Supercupă a României, în 2019.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele