Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21402202/1/bra-fb.jpg

Municipiul Braşov va beneficia în sfârşit de un stadion modern, la standarde internaţionale. Primaul Allen Coliban a anunţat că noua arenă va avea aproape 10.000 de locuri, iar costurile se ridică la 150 de milioane de lei.

Rămâne de văzut şi ce se va întâmpla cu echipa de fotbal a oraşului, SR Braşov, ce ocupă în prezent locul 10 (n.r. ultimul), în Seria 5 din Liga 3.

Refacem Stadionul Tineretului din temelii. Îl aducem la standarde internaţionale.

Avem indicatorii tehnico-economici aferenţi refacerii din temelii a Stadionului Tineretului. Costul total pentru amenajarea stadionului, cu o capacitate de 9.716 locuri este de aproape 150 de milioane de lei.
 
Noul stadion ar urma să poată organiza meciuri de fotbal, ar îndeplini cerinţele de acreditare UEFA, dar ar putea fi folosit şi pentru organizarea altor tipuri de evenimente.
 
Puţină istorie e bună întotdeauna … (nu e bună în cazul ăsta, dar trebuie amintită) …
 
2008. Vechea administraţie vorbea încă de atunci despre un nou stadion de fotbal în Braşov. New-"Municipal". New-"Tineretului". Intenţii lăudabile de altfel. Braşovul a avut şi are nevoie de un stadion care să îndeplinească standarde actuale de calitate.
 
Din păcate "stadionul vechii administraţii" a rămas o Fată Morgană timp de 12 ani. Un miraj pe care vechea administraţie punea câte un reflector în anii electorali. În 2008. În 2012. In 2016. În 2020. În toţi acei ani, noul stadion a rămas la nivel de promisiune electorală niciodată onorată.
 
Vă las mai jos câteva randări făcute de proiectanţi. De aici mai departe e rolul consilierilor locali să aprobe indicatorii tehnico-economici, astfel încât Braşovul să aibă un stadion nou-nouţ”, a anunţat Allen Coliban, edilul Braşovului.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21402202/2/bra.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri