Ultima oră
Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul
Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla
Luka Modric a semnat Luka Modric a semnat
OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo
Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup
Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024 Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024

Unul dintre rugbiştii francezi acuzaţi de viol în Argentina neagă faptele. El spune că relaţia a fost consimţită

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21661408/1/jeg.png

Jucătorul de rugby Oscar Jégou (La Rochelle) a fost reţinut, luni, în Argentina, alături de coechipierul său din naţionala Franţei, Hugo Auradou (Pau). Potrivit anturajului său contactat de RMC Sport, acesta neagă orice agresiune sexuală sau violenţă faţă de reclamantă.

Incidentele ar fi avut loc sâmbătă seara, la Mendoza, după victoria cu 28-13 a echipei naţionale franceze în faţa Argentinei.

Anturajul lui Jegou, contactat de RMC Sport, neagă orice agresiune sexuală sau violenţă a jucătorului, care nu a putut vorbi cu familia sa decât prin SMS.

Jégou şi Auradou recunosc că au avut o relaţie sexuală cu reclamanta, dar că aceasta a fost consimţită.

După ce au cunoscut-o pe reclamantă în seara care a urmat victoriei Franţei la Mendoza, Jégou şi Auradou susţin că aceasta i-a însoţit de bunăvoie la hotelul lor. Auaradou fi avut mai întâi o relaţie sexuală consensuală cu ea. Oscar Jégou ar fi avut apoi o relaţie sexuală cu reclamanta, despre care a afirmat, de asemenea, că a fost consimţită.

Reclamanta ar fi părăsit hotelul jucătorilor în dimineaţa următoare pentru a merge la secţia de poliţie să depună o plângere de agresiune sexuală. Anturajul jucătorului de la La Rochelle se teme că cei doi jucători ar fi fost ţinta unei escrocherii care are loc uneori în Argentina cu celebrităţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele