Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Unvinpezi.ro sărbătoreşte 10 ani de la lansare cu 10 zile de reduceri, transport gratuit, vinuri premium şi abonamente în Club

Noutăți Publicat pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20749200/2/1200x1200.png

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, lansat în 2012, împlineşte luna aceasta 10 ani de la lansare. Platforma dedicată iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de 16 experţi, la cel mai bun preţ din online, în cantitate limitată. 

Timp de 10 zile, în perioada 21-30 iunie, utilizatorii beneficiază de 10% reducere şi transport gratuit la toate produsele de pe site şi, în plus, fiecare comandă le aduce o şansă de a câştiga unul dintre cele 20 de premii oferite prin tragere la sorţi: 

  • 10 pachete a câte 10 sticle de vin premium: Luscan – 1000 de Chipuri, Navicella Orange – Crama Jelna, Abstrac Roşu – Crama Trantu, Grand Vin Merlot – Crama Alira, Soare Roze – Vinarte, Imperfect Roze – Crama Rasova, Sauvignon Blanc Premium – Villa Vinea, Epiphanie – Vin Viticola, Via Marchizului Pinot Noir – Vitis Metamorfosis, Maestoso Merlot Barrique – Crama Dorului;
  • 10 abonamente valabile timp de 10 luni în Clubul Unvinpezi.ro lansat în 2017, una dintre cele mai mari comunităţi de iubitori de vinuri din România şi singura care oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanţia celui mai mic preţ online, servicii premium şi livrarea gratuită oriunde în ţară, indiferent de valoarea comenzii. 

În luna aprilie 2022, site-ul Unvinpezi.ro a fost relansat, aducând sub aceeaşi umbrelă 3 site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro şi Vinometru.ro. Noua platformă aduce o experienţă de navigare îmbunătăţită pentru utilizatori şi mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune: 

În fiecare an, Unvinpezi.ro trimite la degustare către colaboratorii pasionaţi de vin peste 500 de etichete şi listează apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Vorbim de oenologi, bloggeri, pasionaţi, toţi cu experienţa vastă în înţelegerea vinului, a sutelor de stiluri şi tehnici de vinificare, a terroir-urilor, a soiurilor, a aromelor. Din 2012 au fost recenzate peste 3.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri. 

Pe 21 iunie, în ziua aniversării, utilizatorii pot comanda pe www.unvinpezi.ro vinul Belstar Prosecco Brut de la Crama Bisol la cel mai bun preţ din online-ul românesc - un spumant fin şi elegant, într-o frumoasă culoare de galben cu irizaţii verzui, care aduce în prim plan arome florale şi fructate. O alegere inspirată indiferent de moment.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele