Ultima oră
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

UPDATE ǀ Dani Alves, plasat în arest preventiv, a fost dat afară de echipa sa, UNAM

Staruri din fotbal Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20990063/2/alves-fb.jpg

Update 1: Fotbalistul brazilian Dani Alves, arestat vineri de poliţia din Barcelona sub acuzaţia de abuz sexual, a fost dat afară de UNAM, informează presa internaţională.

UNAM, clubul mexican supranumit Pumas, a luat decizia de a rezilia contractul lui Dani Alves (39 de ani), contract care era scadent în luna iunie 2023.

Dani Alves a venit la UNAM în vara anului 2022 şi a jucat până acum în 13 meciuri. În luna noiembrie a anului 2022, Dani Alves a făcut parte din lotul Braziliei care a evoluat la Cupa Mondială din Qatar.

Vineri clubul publicase pe site-ul oficial un comunicat prin care anunţa că îşi rezervă dreptul de acţiona în conformitate cu clauzele contractuale şi cu regulamentele interne, urmând ca oficialii grupării din Mexico City să ia o decizie cât mai curând posibil.


Ştirea iniţială: 

Un judecător spaniol a decis, vineri, plasarea fotbalistului Dani Alves în arest preventiv. Jucătorul este acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut, relatează Le Figaro.

“Tribunalul de instrucţie numărul 15 din Barcelona l-a audiat astăzi pe fotbalistul Dani Alves, acuzat de o femeie de un presupus delict de agresiune sexuală, fapte care ar fi avut loc într-un club de noapte din Barcelona, în decembrie. Magistratul a decis plasarea jucătorului în arest preventiv”, a precizat Curtea Superioară de Justiţie a Cataloniei.  

Dani Alves a negat cu fermitate acuzaţiile la adresa sa.

mail-share icon Email
viewscnt