Ultima oră
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice

UPDATE | Deian Sorescu pleacă în Polonia! Anunţul oficial al lui Dinamo

Dinamo Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20559300/1/sorescu-dinamo.jpg

În sfârşit, Deian Sorescu părăseşte Dinamo! Mijlocaşul de 24 de ani va pleca din ”Ştefan cel Mare” în Polonia, la ocupanta locului 3 din prima ligă, Rakow Czestochowa. În cele din urmă, conducerea ”câinilor” a acceptat oferta polonezilor, iar în orele următoare transferul va fi şi oficializat.

UPDATE miercuri, ora 11:45: Dinamo a anunţat oficial transferul lui Deian Sorescu în Polonia, clubul făcând un profit de aproximativ 700.000 de euro:
 
"OFICIAL. Deian Sorescu la Raków Czestochowa
 
FC Dinamo Bucureşti şi KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.
 
La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.
 
Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.În numele tuturor dinamoviştilor, nu ne rămâne decât să-i mulţumim lui Deian Sorescu pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu! Mult succes în carieră", se arată într-un comunicat al clubului bucureştean.

UPDATE: Iuliu Mureşan a anunţat transferul lui Deian Sorescu: "Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow, în Polonia. Suma este cam destul de aproape de ceea ce s-a vehiculat (n.red - aproximativ 600.000 de euro). Am avut mai multe oferte şi am acceptat-o pe aceasta din Polonia. Aveam nevoie de bani la club, iar dacă ar fi ratat şi acum transferul, nu ştiu cum ar fi evoluat Deian în continuare.
 
Păstrăm şi un procent dintr-un eventual viitor transfer, este vorba despre 15%. Ştiu că polonezii s-au înţeles şi cu jucătorul. Nouă ne va lipsi, este clar. Dar mişcarea trebuia făcută", a declarat administratorul special al lui Dinamo, pentru DigiSport.

Mai lipseşte doar semnătura, lucru recunsocut de Razvan Zăvăleanu, care a argumentat că Dinamo este extrem de mulţumită de oferta primită, de suma de bani pusă pe masă de polonezi, dar şi de bonusurile din contract.

Ne-am înţeles la toate aspectele, sunt bonusuri importante, în acest moment studiem contractul şi sunt şanse foarte mari să parafăm înţelegerea”, a declarat Razvan Zăvăleanu, pentru PlaySport.

Zilele trecute, se specula pe seama faptului că e vorba de 600.000 de euro + diverse bonusuri de performanţă, care se învârt în jurul a 400.000 de euro. Rămâne de văzut dacă aceştia sunt termenii asupra cărora au căzut de acord cluburile sau dacă Rakow Czestochowa a mai plusat cu câteva sute de mii de euro.

8 goluri şi o pasă de gol are Deian Sorescu pentru Dinamo, în 19 meciuri, din actuala ediţie a Ligii 1.

Chiar dacă ”roş-albii” sunt penultimii din clasament, Sorescu este depăşit în topul golgheterilor doar de Jefte Betancor (Farul, 11 goluri), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 10 goluri) şi Florin Tănase (FCSB, 9 goluri).

29 de goluri şi 26 de pase decisive, în 134 de prezenţe oficiale, are Deian Sorescu pentru Dinamo. Transfermarkt îl cotează pe polivalentul dinamovist la 1,9 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele